Projekt koji povezuje

Projekt koji povezuje

Karijerolink povezuje učenike i njihova buduća zanimanja…

Objavljeno: 10.7.2023.
Članak uredila i objavila: Andrea Božić

Nakon što je program POGLEDAJ.PROBAJ.DOŽIVI u organizaciji Zaklade Znanje na djelu, smjestio 460 učenika u 39 partnerskih tvrtki i time otvorio put novom projektu pod nazivom Karijerolink, koji je ove godine briljirao u svom prvom proljetnom izdanju, te ponudio mnogim učenicima prakse u nekolicini svojih partnerskih tvrtki. Projekt omogućuje srednjoškolcima da dožive i iskuse određena zanimanja izravno na radnom mjestu.

ZOV kao partner i tvrtka koja svakodnevno prima učenike na obrazovne obilaske po uređaju, rado se odazvala pozivu, te oduševila učenike, koji su proveli dva dana u našem certificiranom laboratoriju pod mentorstvom kolege Marina Ganjte.

Na ljetno izdanje Karijerolinka, Zagrebačke otpadne vode su se ponovno odazvale pozivu, te su učenice Paula Gavrilović iz Američke internacionalne škole i Lana Hrastinski iz X. gimnazije, unatoč ljetnoj pauzi, došle u našu tvrtku te provele tri dana u našem laboratoriju. Od jutra su bile aktivne i spremne naučiti nešto novo, dok su naše kolege vrlo rado svoje znanje i iskustva podijelili sa učenicama.

Uvijek nam je zadovoljstvo surađivati sa Zakladom Znanje na djelu, koji aktivno provode razne radionice i projekte i potiču mlade na razmišljanje o njihovoj budućnosti i daljnjem školovanju, samim tim ih pripreme za ulazak na tržište rada. Dok tvrtkama daje mogućnost da dopru do mladih generacija i prikažu se u najboljem svjetlu kao potencijalni poslodavci.

Piše: Andrea Božić

Slika: Lana Hrastinski

Galerija fotografija

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće