ZOV, poželjna tvrtka za praksu mladih!

Njemačka televizija posjetila Zagrebačke otpadne vode

U sklopu polusatne reportaže Meet in Croatia, na čelu s domaćicom iz Hrvatske, gospođom Kristinom Meštrić, ekipa  Njemačke televizije Bayerischer Rundfunk, ARD, koju je predvodila poznata reporterka Birgit Muth, posjetila je i Zagrebačke otpadne vode.

ZOV je tom prilikom prikazan kao jedna od najboljih i najzelenijih Greenfield investicija u Hrvatskoj koja pruža mogućnost prakse i mladim ljudima. Da je tome tako posvjedočila je Antonija Meštrić, mlada devetnaestogodišnjakinja koja je dio života provela u Njemačkoj dok je već duuže vrijeme s obitelji svoj život nastavila u Zagrebu. Zanimalo ju je na koji način može naučiti više o procesu pročišćavanja otpadnih voda, te je li moguća studentska praksa u ljetnim mjesecima i ovdje kod nas u Zagrebačkim otpadnim vodama. Sve o tome koliko je ZOV tvrtka koja ima veliku socijalnu osjetljivost, te je posebno okrenuta pomoći i educiranju mladih, objasnio joj je direktor ZOV-a te predsjednik AHK, dr. Thomas Sichla.

Cijelu reportažu možete pogledati na linku ispod:

https://br.de/mediathek/video/europa-reportage-der-traum-von-einem-besseren-leben-auswanderer-und-rueckkehrer-in-kroatien-av:5ef351f4179cf5001bb0f3b3

Piše: Astrid Werbolle