Stručno usavršavanje na CUPOVZ-u

Stručno usavršavanje na CUPOVZ-u

Objavljeno: 5.3.2020.
Članak uredila i objavila: Andrea Božić

NOVE GRUPE, NOVA ENERGIJA I IZAZOVI!

TCC Danubius i u novoj sezoni kreće s novim grupama i novim edukacijama na području Centralnog uređaja za pročišćavanje otpadnih voda grada Zagreba.

tcc

Podsjetimo tek kako je još u  siječnju 2016. započela modularna šestotjedna obuka za upravitelje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda koja uspješno traje i danas sa sve većim brojem prijavljenih. To je prvi tečaj u regiji koji nudi osnovnu kvalifikaciju za osoblje koje upravlja uređajem za pročišćavanje otpadnih voda. Stručno osposobljavanje stručnjaka koji rade na različitim razinama (radnik, tehničar, inženjer), a koji pružaju usluge u sektoru vodoopskrbe i odvodnje je nužan preduvjet za postizanje i održivost propisanih standarda zaštite okoliša EU u ovoj regiji.

Poticanje razmjene iskustava u komunalnom sektoru kao i pomoć u prijenosu znanja i iskustava na svim razinama i multiplikacija informacija prikupljenih u nekoliko država pridonijet će razvoju i ostvarivanju ekološkog, tehničkog i znanstvenog napretka u čitavoj regiji.

tcc1

Osim stručnih edukatora iz Danubiusa, nove su grupe kroz uređaj proveli i stručno obučeni zaposlenici zagrebačkog uređaja, koji je najbolji primjer za izvrstan rad uređaja po svim svjetskim standardima.

PIŠE: Astrid Werbolle

 

Galerija fotografija

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće